jump to navigation

Microsoft va reduce preţurile la sistemul de operare Windows Vista martie 3, 2008

Posted by MoshutZu in IT si Comunicatii, Stiri.
trackback

vista-moshutzu.jpeg

Compania Microsoft a anunţat că va reduce preţurile la sistemul de operare Windows Vista cu scopul de a determina clienţii să achiziţioneze cea mai nouă versiune actualizată a sistemului de operare Windows Vista, informează NewsIn.

Cel mai mare producător de software din lume a declarat că plănuieşte să reducă preţurile pentru sistemele de operare Windows Vista în 70 de ţări în acest an, odată cu apariţia primului update, cunoscut ca Service Pack 1 (SP1).

Pachetele Windows Vista vândute în magazine sau pe internet reprezintă mai puţin de 10% din totalul sistemelor de operare Windows, ce funcţionează pe 90% din PC-urile existente la nivel mondial.

Majoritatea consumatorilor optează pentru achiziţionarea calculatoarelor ce au deja instalate ultima versiune de Windows.

„Credem că aceste modificări vor aduce mai multe vânzări la sistemele de operare Windows”, a declarat unul dintre vice-preşedinţii Microsoft, Brad Brooks.

În SUA, Microsoft va reduce preţurile la Windows Vista Ultimate, ultimul sistem de operare scos pe piaţă de companie, la 319 dolari, de la 399 dolari, pentru versiunea completă, şi va reduce preţul la versiunea „upgrade” la 219 dolari, de la 259 dolari, pentru consumatorii ce au deja Windows XP sau o altă ediţie a sistemului Vista.

Compania va reduce şi preţurile pentru Vista Home Premium, versiunea de bază a noului sistem de operare, la 129 dolari, de la 159 dolari.

Reducerile de preţuri variază în funcţie de ţară.

Microsoft a vândut peste 100 de milioane de licenţe Vista din ianuarie 2007, când a avut loc lansarea sistemului de operare, performanţă de a sporit considerabil câştigurile companiei.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: