jump to navigation

Nokia vinde un telefon de lux de 18.000 euro (25.000 $) Februarie 14, 2008

Posted by MoshutZu in IT si Comunicatii, Stiri.
trackback

Nokia a inceput sa vanda un telefon de lux de 18.000 euro (25.000 dolari) in parteneriat cu Ferrari care va fi produs in editie limitata si comercializat in magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore
„Am colaborat foarte strans pentru a dezvolta editia limitata a telefoanelor. Detaliile telefoanelor sunt inspirate dupa modelul automobilelor Ferrari”, a declarat reprezentantul Vertu, Elizabeth Maragh.

Compania Vertu a realizat telefonul Ascent Ferrari 60 pentru a celebra a 60-a aniversare a producatorului de automobile Ferrari.

Piata produselor de lux beneficiaza de o dezvoltare economica rapida in tari precum China, India si Rusia, in timp ce piata din Orientul Mijlociu a inregistrat o crestere exploziva.

nokia-lux-moshutzu.jpg

Nokia dar si alte companii producatoare de telefoane mobile incep sa colaboreze din ce in ce mai mult cu designeri. Saptamana aceasta, designerul italian Giorgio Armani a incheiat un parteneriat cu Samsung Electronics pentru a creea un telefon mobil si un televizor.

Designerii Dolce & Gabbana s-au asociat cu Motorola pentru a creea o versiune aurie a telefonului mobil RAZR, in timp ce Prada a proiectat un telefon cu grupul sud-coreean LG Electronics.

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: