jump to navigation

Noi atacuri de frauda asupra clientilor Orange Decembrie 22, 2007

Posted by MoshutZu in Stiri.
trackback

Clientii Orange Romania au fost marti tinta unei tentative de inselaciune prin e-mail, prin care erau anuntati ca au castigat un premiu in bani si erau indrumati sa trimita date confidentiale si coduri de reincarcare prepay, informeaza compania.

Clientii Orange au primit mesaje de la adresa prize@orange.ro prin care erau anuntati ca au castigat un premiu in bani si erau indrumati sa trimita coduri de reincarcare prepay valide la cateva adrese de e-mail de forma orange.nume@gmail.com. Solicitarea continea si cerinta de a furniza numele complet, orasul, oficiul postal si numarul de telefon Orange.

Ca urmare, Orange Romania a luat imediat masuri si a blocat adresa prize@orange.ro.

Compania recomanda clientilor sa isi protejeze datele personale confidentiale. Orange nu solicita niciodata clientilor sai informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reincarcare.

Compania a mai anuntat in luna mai 2007 o tentativa de frauda prin intermediul unor sms-uri cu identitate ascunsa, prin care clientii au fost anuntati ca au primit un bonus si erau invitati sa acceseze contul Web Care.

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania estimeaza ca va incheia anul 2007 cu venituri de 1,2 miliarde euro, in crestere cu 11% fata de anul trecut. La finalul lui septembrie compania a ajuns la 9,31 milioane de clienti.

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: